maandag 16 juli 2018
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

eersthulpbijongelukken

Het gaat hierom een leuke/inspirerende opleiding waarbij de cursist een breed pakket op het gebied van krijgt voorgeschoteld.

 

Naast de levensreddende handelen, zoals bijvoorbeeld de reanimatie, bewusteloosheid en de AED toepassing.

Leert men ook hoe men een slachtoffer met bijvoorbeeld een epilepsie aanval, beroerte, hartinfarct, shock, suikerziekte, etc. op een juiste manier kan helpen.

De (kleine) letsels, die men thuis in en rondom het huis kan oplopen komen uitgebreid aan bod. Je leert ook de belangrijkste verbanden op een correcte manier aan te leggen.

 

Al met al is het zo, dat de cursist na het succesvol voltooien van deze EHBO Basisopleiding, die volgens de gestelde richtlijnen van Het Oranje Kruis wordt verzorgd, voldoende handvatten heeft aangereikt heeft gekregen om bij echte ongevalssituaties juist te handelen.

 

ehbo1Hopelijk heb je deze “know how” in de praktijk nooit nodig. Je hebt het echter niet voor het zeggen en het komt altijd onverwachts. Het geeft je een fijn gevoel, dat je door het vergaren van de EHBO kennis/vaardigheden je medemens goed kunt helpen.

 

De opleiding neemt in totaal 24 lesuren in beslag. Tijdens de opleiding wordt constant gebruik gemaakt van de diensten van een lotus. De cursusopzet is duidelijk gericht op het feit, dat je leert hoe je moet handelen in de praktijk.

 

Wie met goed gevolg examen heeft gedaan ontvangt het officiële EHBO diploma van Het Oranje Kruis.

Een e-learning opzet kan natuurlijk ook geregeld worden.

Wilt u meer weten over onze EHBO Basisopleiding? Neem dan contact met ons op.